Personlig Trening

Personlig Trening

Ønsker du å trene med en Personlig Trener (PT)? 
Ta kontakt med en av våre trenere!

En første treningsveiledning er GRATIS når du blir medlem. Les om våre trenere og om hvordan du bestiller tid for veiledning. Noen ønsker å kontaktes direkte, mens for andre bestiller du i bookingløsningen XAKT.


EDVARD SKAGESTAD

«Ønsker du å få bedre fysisk og psykisk helse, nå et spesifikt mål eller bare komme deg opp på hesten igjen? La oss ta reisen sammen!»

Edvard er en nylig pensjonert toppfotballspiller med lang merittliste og et NM-gull (senior) i ryggsekken. Han gikk inn i en karriere som fotballproff i en alder av 18 år, men har gjennom hele livet vært interessert og engasjert i idrett og egentrening. Det er få treningsformer Edvard ikke allerede har vært innom, og om han ikke har prøvd det har han i hvert fall lest om det! På fritiden liker han nemlig å både lytte til podcaster og lese om helse, trening og ernæring, noe som har gitt han god kunnskap innenfor disse feltene.
Edvard gikk idrettsfag på Ås VGS, og han er utdannet ved AFPT.
Nybegynner, viderekommen eller erfaren? Alle er velkomne hos Edvard, gå steget i retningen til en bedre og friskere hverdag – sammen.

Epost: edvardskagestad@gmail.com  
Hjemmeside: www.edvardskagestad.no
Telefon: 41 50 90 64


ARIELLE PUENTE BAKER 

«Jeg tilrettelegger og følger opp treningsplan til punkt og prikke for at du skal ha progresjon for en bedre fysikk, helse og livsstil!»

Arielle er utdannet Personlig Trener via Active Education. Hun er tidligere Dominicans Junior Mester i mellomdistanse-løping og representerte Den dominikanske republikk i OL Atlanta 1996! Hun har flere gjennomførte norske hinderløp med gode plassering nivå Elite, blant annet ved X-run Toughest i Oslo. Norges Mester i Bodyfitness 2016 (under 163 cm) og nummer 3 i Nordisk Mesterskap i Bodyfitness 2016. Arielle former en treningsplan utifra den totale belastningen i din hverdag. Hun tilrettelegger og følger opp ditt opplegg til punkt og prikke for at du skal ha progresjon for en bedre fysikk, helse og livsstil. Hun gir deg tips innen kost og grundig kunnskap innen styrke, kondisjon og bevegelighetstrening ut ifra ditt behov.

Er du nytt medlem kan du få gratis treningsveiledning med Arielle.
Du bestiller tid i bookingløsningen XAKT.
Ønsker du PT time – kontakt Arielle direkte og avtal tid eller book time på arielle.fit.

Epost: ariellebakerfitness@gmail.com 
Telefon: 46 81 81 86
Les mer og book time


ARE BAKER

«Jeg veileder deg til gode treningsrutiner, kunnskap og realistiske mål. Funksjonell trening med variert intensitet er nøkkelen til raske resultater. Individuelle forskjeller og behov er avgjørende for hvordan mennesker bør trene!»

Are er en dyktig Personlig Trener med utdanning via Active Education, er sertifisert  spinning-, power-, aerobic- og klatreinstruktør, har tatt Eleiko styrkeløftkurs, og han er alpint-, snowboard-, langrenn- og  telemarkinstruktør. I tillegg til mange års erfaring som PT og treningsveileder har han jobbet som daglig leder ved treningssenter, gymlærer ved diverse ungdomsskoler og har vært aktivitetsleder for idrettskrets.

Epost: arebaker@gmail.com 
Telefon: 94 14 10 89


GAILAN HARDI

«Be somebody nobody thought you could be, it`s all about SELF DISCIPLIN!»

Gailan dukker titt og ofte opp på S.P.A.R.T.A – enten med et smil til en hyggelig prat i resepsjonen, mens han rydder i vekter, oljer og fikser treningsapparater, gir treningsveiledning eller PT time. Han har lederrollen for resepsjonister, koordinerer gruppetimer og passer på at alt går som det skal på flere treningssentere i Follo og Indre Østfold.
Gailan er godt over gjennomsnittet glad i styrketrening og i å jobbe. Bakgrunnen hans er Bachelorgrad ved Handels-høyskolen BI, verneplikt i Forsvaret, vekter- og selvforsvarskurs, og nylig fullførte han personlig trener (PT) utdanning ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT) med toppkarakter!

Kontakt Gailan for PT time, og ellers for både stort og smått!

Epost: gailan.hardi@hotmail.com
Telefon: 40 09 99 31


SONDRE ERIKSEN

«Konkrete Mål + Smart Trening = Gode Resultater»

Sondre har bred erfaringsbakgrunn og har arbeidet med alt fra idrettsutøvere til klienter i rehabilitering. Sammen med Sondre kartlegger du dine ambisjoner; som for eksempel å løpe maraton eller løpe sammenhengende i 20 min, få en sterkere kjernemuskulatur eller ta flere armhevinger, eller kanskje du søker hjelp til vektnedgang. Han lager en individuell plan basert på dine behov og ønsker, og han hjelper deg med å nå målene dine! Sondre har en bachelorgrad innen folkehelse, videreutdannelse innen biologi og ernæring, og han har i flere år holdt gruppe- og Personlig Trener (PT) timer. Ta kontakt med Sondre for PT time eller treningesveiledning!

Epost: sondreeriksen@gmail.com
Telefon: 45 48 54 13


Valgmuligheter hos oss?
Våre PT’er tilbyr 1-1 timer og duo-timer.
Ås fysioterapi og treningssenter tilbyr vi også gruppe-PT kurs.


Lurer du på hva en PT (Personlig Trener) egentlig er?

I dag er det flere og flere som benytter seg av PT. Vi er blitt mye flinkere til å ta vare på helsa vår og mange investerer mer enn gjerne i en PT for å få hjelp til å trene riktig og for å holde motivasjonen på topp! Gamle og unge, overvektige og undervektige, godt trente og veldig utrente.

En PT er en som vil hjelpe deg til å finne riktig treningsform for deg og dine mål, ut i fra de forutsetninger du og din kropp har. En PT kan blant annet hjelpe deg til å trene riktig, med å bli sterkere, raskere, med å bygge muskler, holde vekten, eller til å gå ned i vekt. Ikke minst kan en PT gi deg inspirasjon og motivasjon.

Tenk litt på hva det er du ønsker å oppnå med treningen. Hva er dine mål? Dette er noe din kommende PT er nødt til å vite for å kunne hjelpe deg frem mot dine ønskede resultater og behov.

Våre PT’er jobber på treningssenteret fordi de er lidenskapelig interessert i trening, kropp, helse og mennesket i sin helhet. Er du i tvil om hvem av PT’ene du skal velge, bør du ta en liten prat med alle som kan være aktuelle i treningssenteret. 

Må du være litt trent før du bestiller deg en PT?
Det er feil om du tror at du må ha trent litt før du kan starte med PT. En veldig viktig og interessant oppgave for en PT er å kunne hjelpe en utrent kunde i gang på en sikker og effektiv måte.
En PT vil gi deg riktig veiledning i hvordan du skal utøve treningsøvelser og bruke treningsapparater, og du har da mindre sjanser for å pådra deg belastningsskader. Starter du opp med riktig treningsteknikk fra dag 1, vil du ha et godt utgangspunkt for en god, langsiktig og holdbar livsstil.

Trenger du egentlig PT når du har trent i mange år?
Mange som har trent lenge har ofte kommet inn i rutiner som kanskje ikke utvikler kroppen på beste mulige måte, fått en skade eller slitasje. Kanskje har utviklingen stoppet eller motivasjonen blitt dårligere? Da kan en PT være redningen og gi deg tips til nye øvelser, nytt program, eller hjelpe deg til å finne årsaken til at motivasjonen har stoppet og kanskje hjelpe deg videre! Et samarbeid med en PT kan også være springbrettet som trengs for å nå nye og mer utfordrende mål.

Hvordan trener man med en PT?
Det finnes mange ulike måter å trene sammen med PT på. Det kommer helt an på PT, kunde, treningsbakgrunn, evt. sykdom og skadehistorie, mål og begrensninger. På første møtet vil dere bruke tid på å bli kjent. Din PT vil vite hva slags mål du har med treningen, eller kanskje hjelpe deg til å sette deg et mål. Dere vil sammen legge en timeplan som inneholder hyppighet, varighet, tid og sted for å gjennomføre det individuelle treningsopplegget som din PT tilrettelegger for deg etter dine ønsker. En PT gjennomfører gjerne tester sammen med deg, men kun dersom dette er noe du selv ønsker. De første treningsøktene går ofte ut på å gjøre seg kjent med treningsopplegget og dets øvelser, slik at disse kan gjøres på en sikker måte. Et vanlig opplegg kan være at du trener selv noen ganger før det er på tide med en trening sammen med din PT. Jo mer du trener på øvelsene, jo sikrere blir du på øvelsene, desto færre ganger har du behov for å trene sammen med din PT. En annen variant er at du kanskje har en fast tid i uka med din PT og trener øvrige økter alene. Mange ønsker også å trene sammen med sin PT på hver trening i treningssenteret og dette er selvfølgelig mulig.
PT’ens rolle under øktene er å se til at treningen har rett intensitet, nok hvile, at øvelsene utføres riktig, og å motivere og pushe deg til å få ut det lille ekstra du ikke visste du hadde.

Du har veldig store muligheter for å oppnå de resultatene du ønsker, dersom du følger din PT’s råd og treningsplan. Men husk! Det er uansett DU som må gjøre jobben med å trene, det kan ikke en PT gjøre for deg!