Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

HVOR LIGGER S.P.A.R.T.A TRENINGSSENTER? I Verkstedveien 8, 1400 Ski.

HVA TILBYS PÅ S.P.A.R.T.A? Et av Norges RÅESTE treningssenter! Vi er overlegne på STYRKE! Senteret er på 1500 m2 med stor og velutstyrt styrkeavdeling, stor kondisjonspark, gruppetreningssal med styrketimer, spinningsal med pulsmonitorsystem, kampsportsal med boksing og kickboksing med Ski Kampsportklubb (SKK), gratis og personlig treningsveiledning, trening med Personlige Trener (PT), lekerom med gratis barnepass, gratis parkering og lang åpningstid ALLE dager.
Vi har ulike medlemskap – betal for det du bruker – tren hos oss i Ski eller på alle våre sentre i Follo og Indre Østfold som varierer i størrelse og tilbud. VELKOMMEN!

HAR TRENINGSSENTERET PERSONLIG TRENER? S.P.A.R.T.A tilbyr trening med  Personlig Trener (PT) som tar imot både nybegynner, viderekommen eller erfaren. Er du nytt medlem kan du bestille tid med en av våre PT’er og få et gratis oppsatt treningsprogram på senteret.

HVILKE GRUPPETIMER HOLDES PÅ S.P.A.R.T.A? I gruppetreningssalen holdes BodyPump styrketimer, i spinningsalen holdes spintimer, og i kampsportsalen holdes boksing og kickboksing med Ski Kampsportklubb (SKK).

HVORDAN MELDER JEG MEG INN FOR Å TRENE PÅ S.P.A.R.T.A? Klikk på menyvalg ‘Medlemskap’. Der finner du en liste over våre ulike medlemskap og priser. Se deg ut det som passer deg. Videre klikker du på BLI MEDLEM knappen! Velg ditt treningssenter, velg ønsket medlemskap og følg veileder for utfylling av personlig informasjon og betaling. Du kan også kjøpe medlemskap ved å fylle ut og signere kontrakt i vår resepsjon i bemannet åpningstid. Medlemskap for barn/ungdom kjøpes i vår resepsjon sammen med forelder/foresatt. Du får ditt nye personlige medlems/inngangskort i vår resepsjon i bemannet åpningstid. Kortet skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret. IKKE slipp andre inn på ditt personlige kort. Ulovlig inngang politianmeldes.

HVORDAN MELDER UNGDOM UNDER 18 ÅR SEG INN FOR Å TRENE PÅ S.P.A.R.T.A? Medlemskap for barn/ungdom under 18 år  kjøpes i vår resepsjon sammen med forelder/foresatt. Du får ditt nye personlige medlems/inngangskort som skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret. IKKE slipp andre inn på ditt personlige kort. Ulovlig inngang politianmeldes.

FINNES DET ULIKE MEDLEMSKAP? Du kan velge mellom et rimelig medlemskap for kun studiotrening på S.P.A.R.T.A dagtid (til 16:00) og helg, et medlemskap (SØLV for deg over 18 år) for studiotrening på alle våre treningssentre i Follo og Indre Østfold, eller du kan velge et medlemskap (GULL for deg over 18 år og JUNIOR for deg under 18 år) der du i tillegg til studiotrening også kan bli med på gruppetimer og spille racketsport (i Ås og Askim). Det tilkommer en innmeldingsavgift og et kortgebyr. For å trene kampsport må du også melde deg inn og betale årsavgift til klubben du vil trene med. For å spille racketsport må du følge banebookingsregler og betale eventuell tilleggsavgift i det som kalles prime time (beste spilletid). 

GJELDER JUNIOR MEDLEMSKAP TIL MAN FYLLER 18 ÅR ELLER UT ÅRET MAN ER 18 (FREM TIL MAN FYLLER 19 ÅR)? Det gjelder til man fyller 18 år. Dagen etter 18 års dagen (eller så raskt vår administrasjon har mulighet) gjøres JUNIOR Ungdom om til SØLV Student medlemskap.

HAR DERE BINDINGSTID? Et S.P.A.R.T.A Dagtid medlemskap har ingen bindingstid. Velger du GULL eller SØLV medlemskap kan du binde for 12 mnd. Da betaler du 50 kr mindre i mnd enn om du velger medlemskap uten binding.

HVORDAN BETALER JEG? Når du blir medlem betaler du for den neste måneden (opp til 12 mnd dersom du ønsker dette) ved å bruke bankkort i terminalen i vår resepsjon. De aller fleste oppretter så en avtalegiro avtale i sin nettbank når de får tilsendt første faktura fra oss på epost. Fakturaen har KID nummer som brukes i utfyllingen av betalingen. Dersom du som medlem er under 18 år må en foresatt opprette avtalegiro avtalen. Vi har også skjema i resepsjonen for oppretting av avtalegiro avtale, men vær obs på at det kan oppstå forsinkelse når banken da manuelt oppretter avtalegiro avtalen.

HVILKE BETINGELSER GJELDER VED OPPSIGELSE? Oppsigelse av medlemskap må være med 1 mnd varsel. Det vil si – skal du fryse juli mnd eller ønsker å si opp fra juli mnd må vi få beskjed via epost før 01. juni. Merk deg at det er mer lønnsom å fryse medlemskapet ditt i 2-3 mnd enn å avslutte det og starte på nytt senere (p.g.a. innmeldingsavgift og kortgebyr).

JEG HAR MISTET MEDLEMSKORTET MITT, HVA GJØR JEG? Møt i vår resepsjon i bemannet åpningstid og be om nytt kort. Kortet som er mistet vil stenges og vi programmerer et nytt til deg. Det koster 50 kr for nytt kort.

HAR DERE PRØVETIME PÅ S.P.A.R.T.A? Prøvetime kan kjøpes for 50 kr når resepsjon er bemannet. Du må registrere deg med navn og kontaktinfo. Din bostedsadresse må være i området. Du kan kun kjøpe en stk prøvetime. Blir du medlem trekker vi fra prøvetimebeløpet. 

HAR DERE DROP-IN TRENING PÅ S.P.A.R.T.A? Drop-in kan kjøpes for 150 kr når resepsjon er bemannet.  

HVORDAN BESTILLER JEG GRATIS TREINGSVEILEDNING? Er du nytt medlem kan du få gratis  treningsveiledning og et gratis oppsatt treningsprogram av en Personlig Trener (PT). Ta direkte kontakt med en av våre PT’er. Klikk på menyvalg ‘Personlig Trening’ for å finne kontaktinfo og presentasjon av våre PT’er.