Personlig Trening

Personlig Trening

Vil du komme i form og virkelig se resultater av din trening? En Personlig Trener (PT) vil hjelpe deg å nå dine mål! Du vil få riktige verktøy for at DIN trening skal bli OPTIMAL!

  • effektiv trening
  • motivasjon
  • kostholdsveiledning
  • raskere resultater
  • mer kunnskap
  • sikrere trening


STIAN L. BJØRNSEN

«Jeg vil hjelpe deg med å finne trening morsomt og givende, samtidig som den fører deg, din kropp og din helse i den retningen DU ønsker

Stian har utdannelse som Personlig Trener via Active Education, kostholdsveileder og Rehab Trener via AFPT. I tillegg er han CrossFit instruktør og har tatt flere kurs innen coaching. En energisk ung mann som elsker trening og bevegelse! Han har drevet aktivt med alt av ballidrett, langrenn, skiskyting og skihopping. Nå har han lagt sin elsk på styrketrening og løping. Stian brenner for at du skal få oppleve hva små endringer i livstil kan gjøre med helsen din, både fysisk og psykisk. Nøkkelen til dette er riktig sammensetning av fysisk utfordring  og kosthold. Ta kontakt dersom du ønsker hans hjelp på veien!

Epost: stian-pt@outlook.com Telefon: 48 23 22 08


ARE BAKER

«Jeg veileder deg til gode treningsrutiner, kunnskap og realistiske mål. Funksjonell trening med variert intensitet er nøkkelen til raske resultater. Individuelle forskjeller og behov er avgjørende for hvordan mennesker bør trene!«

Are er en dyktig Personlig Trener med utdanning via Active Education, er sertifisert  spinning-, power-, aerobic- og klatreinstruktør, har tatt Eleiko styrkeløftkurs, og han er alpint-, snowboard-, langrenn- og  telemarkinstruktør. I tillegg til mange års erfaring som PT og treningsveileder har han jobbet som daglig leder ved treningssenter, gymlærer ved diverse ungdomsskoler og har vært aktivitetsleder for idrettskrets.

Epost: arebaker@gmail.com Telefon: 94 14 10 89


BIRGITTE FLØ

«Jeg vektlegger at det er ditt behov som er i fokus. Jeg vil gi deg utfordringer, men også mestringsfølelse og bidra til å gjøre deg trygg og engasjert i dine treningsmål!«

Birgitte har utdanning som Personlig Trener via AFPT og massasjeterapeut via Axelson BWS. Hun har erfaring fra treningssenter og tverrfaglig klinikk med rehab- og styrketrening, livsstilsendring og massasjeterapi. En glad og inspirerende kvinne som foruten trening elsker å gå i fjellet, sommer som vinter. Hun er opptatt av det å finne en balansert og aktiv livsstil. Treningen skal være målrettet og ha en overføringsverdi til din hverdag/målsetning. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Epost: birgitte_floe@hotmail.com Telefon: 90 59 83 59


NATALIE HANSEN

«Jeg ønsker å gi deg kunnskapen du måtte trenge for å kunne opprettholde en aktiv, balansert og bærekraftig livsstil, samtidig som du opplever glede, utfordring, og mestringsfølelse i hverdagen!»

Natalie har utdanning som Personlig Trener via Norges Idrettshøgskole, og hun har blitt kurset innenfor Crossfit. Hun er blid, energisk og elsker å være i aktivitet. Du finner henne som oftest inne på gymmen eller ute i fjellet. Hun har trent styrke i flere år, men driver nå aktivt med Crossfit. Som trener er hennes styrker trening rettet mot opptak til politihøyskole og Militæret/Forsvaret, Crossfit, styrke, skadeforebygging og bevegelighet. Hun brenner for å fremme hverdagsaktivitet og gode rutiner, og for at trening skal være funksjonelt, gøy og givende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Epost: pt.nataliehansen@gmail.com Telefon: 90 29 82 27


ARIELLE PUENTE BAKER 

Arielle er utdannet Personlig Trener via Active Education. Hun er tidligere Dominicans Junior Mester i mellomdistanse-løping og representerte Den dominikanske republikk i OL Atlanta 1996! Hun har flere gjennomførte norske hinderløp med gode plassering nivå Elite, blant annet ved X-run Toughest i Oslo. Norges Mester i Bodyfitness 2016 (under 163 cm) og nummer 3 i Nordisk Mesterskap i Bodyfitness 2016. Arielle former en treningsplan utifra den totale belastningen i din hverdag. Hun tilrettelegger og følger opp ditt opplegg til punkt og prikke for at du skal ha progresjon for en bedre fysikk, helse og livsstil. Hun gir deg tips innen kost og grundig kunnskap innen styrke, kondisjon og bevegelighetstrening ut ifra ditt behov.

Epost: ariellebakerfitness@gmail.com Telefon: 46 81 81 86


ROBIN UTGÅRD

«Jeg vil at du skal klare mer, kjenne på styrke du tidligere ikke har hatt, tåle mer belastning og oppleve mestring i det å ta vare på din egen helse

Robin har grunnutdannelse fra Personal Training School (PTS) og opprettholder sin lisens som Personlig Trener årlig. I tillegg har han kursinger bl.a. innen kosthold, styrketrening, skade-forebygging, motivasjon og trening av eldre. Han har jobbet som Personlig Trener siden 2011 og har trent mennesker med mange forskjellige mål og utfordringer. Robin setter faglig kunnskap høyt og holder seg kontinuerlig oppdatert innen faget sitt. Ønsker du et samarbeid eller har du  spørsmål innen trening og kosthold så ta kontakt!

Instagram: robin@ptrobin.no